Futures and Options

Έναρξη τμημάτων εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά 6-15 ετών.

Έναρξη τμημάτων εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά 6-15 ετών.

Δημιουργική απασχόληση παιδιών 6-15 ετών προσφέρει η Υδρόγειος, η πρώτη σχολή ρομποτικής στην Ελλάδα που βρίσκεται στη διεύθυνση Παπαναστασίου 150Χαριλάου Θεσσαλονίκης ώστε να δοθεί σε παιδιά η δυνατότητα εκμάθησης δημιουργίας διαφόρων κατασκευών, προγραμματισμού σε ειδικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα όπως Lego Education,Scratch, ModKit & RobotC, με STEM (Science, Technology, Engineering Mathematics) σε ένα ευχάριστο περιβάλλον που θα φροντίζει παράλληλα η εκπαίδευση αυτή να γίνεται με διασεδαστικό τρόπο για τα παιδιά. Έτσι, θα μάθουν να επιλύουν σύνθετα προβλήματα, θα αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στο χειρισμό της τεχνολογίας και θα εισαχθούν στον κόσμο της ρομποτικής, ο οποίος παρέχει πολλές προοπτικές για το μέλλον τους.

Τα μαθήματα παρέχονται από εκπαιδευτικό προσωπικό άριστα καταρτισμένο και κατάλληλο για τη βέλτιστη συνεργασία με τα παιδιά και πιο συγκεκριμένα, υποψήφιους διδάκτορες, παιδαγωγούς και κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων σε τεχνολογίες πληροφορικής στην εκπαίδευση.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε παιδιά 6-15 ετών και θα διεξάγονται εβδομαδιαία για δύο ώρες. Τα παιδιά θα χωριστούν σε τμήματα, ανάλογα με την ηλικία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μαθημάτων, την τιμή, καθώς και για τη συμπλήρωση της φόρμας δήλωσης συμμετοχής μεταβείτε εδώ:

Διαβάστε ακόμα….

Το Σινεμά με Θέα επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής

Exit mobile version