Futures and Options

Διεθνής διαγωνισμός Οίνου, Μπύρας και Αποσταγμάτων της Φρανκφούρτης Εγγραφές μέσω διαδικτύου έως 05/03/2021

Σχετικά με το Διαγωνισμό Frankfurt International Trophy

Κατά το προηγούμενο έτος, περίπου 3000 κρασιά, μπύρες & αποστάγματα από 50 χώρες, έλαβαν μέρος στον διεθνή διαγωνισμό Οίνου, Μπύρας & Αποσταγμάτων Frankfurt International Trophy. Οι Ελληνικές διακρίσεις ήταν πολλές, αποτυπώνοντας την ποιοτική άνοδο του Ελληνικού κρασιού σε μια χώρα, την Γερμανία,  που είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγικούς προορισμούς για τα ελληνικά κρασιά.

Ο διαγωνισμός Frankfurt International Trophy στοχεύει  Στο να προωθήσει τη γνώση για τους οίνους, τις μπύρες και τα αποστάγματα υψηλής ποιότητας από διάφορες χώρες του κόσμου. Η αξιολόγηση γίνεται από επαγγελματίες του χώρου με διεθνή καταξίωση.

Ο διεθνής διαγωνισμός πραγματοποιείται  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας της Εσσε και είναι επίσης πιστοποιημένος κατά ISO 9001. Για να εγγυηθεί στους καταναλωτές μια αυστηρή επιλογή, ο διαγωνισμός μπορεί να απονείμει βραβεία σε ένα μέγιστο ποσοστό του 1/3 των οίνων που παρουσιάζονται.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021

 

https://www.frankfurt-trophy.com

Η εταιρεία Ελληνικές Εξαγωγές Οίνου (HelExO) και ο Διεθνής διαγωνισμός Οίνου, Μπύρας και αποσταγμάτων της Φρανκφούρτης- Frankfurt International Trophy (F.I.T) έχουν ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας τους από τον Ιούνιο του 2017, με σκοπό την προώθηση του έργου του Διεθνούς οργανισμού Frankfurt International Trophy τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

 

Η εταιρεία HelExO είναι ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος του διεθνούς Οργανισμού, αναλαμβάνοντας αφενός την επικοινωνία με τα οινοποιεία αφετέρου την προώθηση και τεχνική υποστήριξη του διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου στις παραπάνω δύο χώρες.

 

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

 

Frankfurt International Trophy                         Ελληνικές Εξαγωγές Οίνου (Hel.Ex.O)

Maturin Craplet                                                                 Βερβέρης Πολυχρόνης

An der Ochsenwiese 3                                                Καρόλου Ντηλ  31 -33

55124 Mainz (Allemagne)                                         54623 Θεσσαλονίκη

Tel : 0049 6131 4904010                                          Τήλ: 0030 6936 800 622

www.frankfurt-trophy.com                                               www.helexo.com

Email: franfurt@frankfurt-trophy.com                        Email: info@helexo.com

Exit mobile version