Futures and Options

Πτώση στην τιμή του πετρελαίου μετά τη συμφωνία με το Ιράν

Σημαντική πτώση παρουσίασε η τιμή του πετρελαίου στις αγορές εμπορευμάτων μετά την επίτευξη της ενδιάμεσης συμφωνίας σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν που εγκρίθηκε στη Γενεύη ανάμεσα στην ομάδα των έξι μεγάλων δυνάμεων, Κίνα, Γερμανία, ΗΠΑ, Γαλλία, Βρετανία και Ρωσία με το καθεστώς της Τεχεράνης.

Το πετρέλαιο τύπου Μπρέντ υποχώρησε κατά 2,52 δολάρια στα 108,74 δολάρια το βαρέλι ή σε ποσοστό 2%.

Αντίστοιχα το “ελαφρύ αργό” (WTI), έπεσε κατά 89 σεντς, φθάνοντας στα 93,95 δολάρια ανά βαρέλι, υποχωρώντας σε ποσοστό περίπου 1%.

Διαβάτε περισσότερα γιτ το πετρέλαιο

 


Η ιστοσελίδα
futuresandoptions.gr ή οποιοσδήποτε εργάζεται σε αυτήν δεν θα δεχτεί καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή ζημία των συναλλαγών, ως αποτέλεσμα της εξάρτησης από τις πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων, τιμές, προσφορές διαγράμματα και signals (σινιάλα) αγοράς / πώλησης. Παρακαλούμε να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και το κόστος των συναλλαγών που συνδέονται με τις χρηματοπιστωτικές αγορές, είναι μια από τις πιο επικίνδυνες πιθανές μορφές επενδύσεως.
Η ιστοσελίδα futuresandoptions.gr θα ήθελε να σας υπενθυμίσει ότι τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτήν δεν είναι ούτε κατ ‘ανάγκη σε πραγματικό χρόνο ούτε ακριβή. Όλες οι τιμές μετοχών, δείκτες, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, αγορά / πώληση Σινιάλα (signals) και Forex τιμές είναι ενδεικτικές και δεν είναι κατάλληλες για εμπορικούς, συναλλαγματικούς σκοπούς. Επιπλέον δεν παρέχονται από χρηματιστήρια, αλλά από τους διαμορφωτές της αγοράς, και έτσι οι τιμές δεν μπορούν να είναι ακριβής και μπορεί να διαφέρουν από την πραγματικές τιμές της αγοράς. Η ιστοσελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες των συναλλαγών σας που μπορεί να συμβούν ως αποτέλεσμα, από την χρήση των εδώ δεδομένων.

 

Exit mobile version