1.806 προσλήψεις σε 15 φορείς κοινωνικής ασφάλισης

Το υπουργείο Εργασίας έχει καταθέσει αίτημα για 1.806 προσλήψεις σε 15 φορείς κοινωνικής ασφάλισης στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Εφόσον εγκριθεί το αίτημα, πρόκειται να εκδοθεί ένας νέος διαγωνισµός του ΑΣΕΠ για να γίνουν προσλήψεις σε ασφαλιστικά ταµεία, στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Εργασίας, στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) και στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (ΗΔΙΚΑ).

Σύμφωνα με το αίτημα του Υπουργείου Εργασίας, μέσω του αναμενόμενου διαγωνισμού, θα στελεχωθούν δώδεκα ασφαλιστικά ταµεία µε 1.525 εργαζοµένους, η Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Εργασίας µε 83 θέσεις, το Σώµα Επιθεωρητών Εργασίας µε 93 και η ΗΔΙΚΑ ΑΕ µε 40. Επίσης προβλέπεται η κάλυψη 65 θέσεων στο Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναµικού.

Οι θέσεις αφορούν, µεταξύ άλλων, διοικητικό προσωπικό Πανεπιστηµιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης, τηλεφωνητές, πτυχιούχους Πληροφορικής, νοµικούς και βοηθητικό προσωπικό.

Προκηρύξεις για προσλήψεις από φορείς του δημοσίου

Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας 32.433 θέσεων σε δήμους

Voucher στον Τουρισμό για 8.000 ανέργους

Check Also

ΟΑΕΔ: Προκήρυξη για νέα κοινωφελής εργασία και προσλήψεις σε δήμους

Δύο νέες προκηρύξεις προγραμμάτων εργασίας για ανέργους θα προκηρύξει το επόμενο διάστημα ο ΟΑΕΔ με το πρώτο να αφορά κοινωφελή εργασία στα hot spots και το δεύτερο να αφορά προσλήψεις σε δήμους της χώρας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί η σχετική πρόσκληση στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλου του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας που θα προκηρύξει ...

a7712e2f91c841f0eb079475d9cb6680fa650add