Έκθεση Τελειόφοιτων της Α.Σ.Κ.Τ. στην «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

Έκθεση έργων 25 τελειόφοιτων σπουδαστών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών στον χώρο τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής
Εγκαινιάζεται την Τρίτη 8 Ιανουαρίου στον χώρο τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ», έκθεση έργων 25 τελειόφοιτων σπουδαστών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει οικοδομήσει τα τελευταία χρόνια η Εθνική Ασφαλιστική με την Α.Σ.Κ.Τ.
Η επιλογή των έργων που εκτίθενται στο κοινό έγινε από Επιτροπή Καθηγητών της Α.Σ.Κ.Τ., κατόπιν διαγωνισμού που διενεργήθηκε και στον οποίο έλαβαν μέρος όσοι τελειόφοιτοι σπουδαστές επιθυμούσαν, μετά από σχετικές αιτήσεις.
Παράλληλα, η Καλλιτεχνική Επιτροπή του χώρου τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» σε ειδική συνεδρίασή της ξεχώρισε τρία, από τα συνολικά 25 έργα που φιλοξενεί η έκθεση, και θα απονείμει στους δημιουργούς τους χρηματικά έπαθλα. Μάλιστα, τα εν λόγω έργα θα παραμείνουν και στη συλλογή έργων τέχνης που διατηρεί η Εθνική Ασφαλιστική.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Ιανουαρίου 2019.
Η συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών εντάσσεται στο πλέγμα των πρωτοβουλιών της εταιρίας, που στόχο έχουν όχι μόνον να υποστηρίξουν την καλλιτεχνική εκπαίδευση της χώρας, αλλά και να δώσουν ένα πρώτο βήμα «διαλόγου» νέων καλλιτεχνών με το κοινό.

a7712e2f91c841f0eb079475d9cb6680fa650add