ΟΓΑ: Προθεσμία αιτήσεων Α21 για το επίδομα τέκνων Μέχρι  τις 26 Ιουνίου θα πρέπει να κάνουν τις αιτήσεις Α21 στο TAXISnet οι δικαιούχοι ώστε να λάβουν τα οικογενειακά επιδόματα από τον ΟΓΑ έως το τέλος του Ιουλίου σύμφωνα με τον Οργανισμό. Υπενθυμίζεται ότι η καταβολή της β’ δόσης των οικογενειακών επιδομάτων που αφορούν το τρέχον ...

ΟΓΑ: Προθεσμία αιτήσεων Α21 για το επίδομα τέκνων

ΟΓΑ: Προθεσμία αιτήσεων Α21 για το επίδομα τέκνων

Μέχρι  τις 26 Ιουνίου θα πρέπει να κάνουν τις αιτήσεις Α21 στο TAXISnet οι δικαιούχοι ώστε να λάβουν τα οικογενειακά επιδόματα από τον ΟΓΑ έως το τέλος του Ιουλίου σύμφωνα με τον Οργανισμό.

Υπενθυμίζεται ότι η καταβολή της β’ δόσης των οικογενειακών επιδομάτων που αφορούν το τρέχον έτος, είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου. Ο αριθμός των επιδομάτων που θα καταβληθούν, θα εξαρτηθεί από τις φορολογικές δηλώσεις που θα έχουν υποβληθεί έως τις αρχές Ιουλίου.

Παράλληλα την Παρασκευή, 24 Ιουνίου, ο ΟΓΑ θα καταβάλλει οικογενειακά επιδόματα σε 12.984 δικαιούχους, που αφορούν αιτήσεις οι οποίες εκκρεμούσαν από το 2015. Πρόκειται για περιπτώσεις καταβολής ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και ειδικού επιδόματος τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών, οι αιτήσεις (Α21) των οποίων ελέγχθηκαν έως τις 11 Απριλίου 2016 από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού. Η συνολική δαπάνη θα ανέλθει στα 10.211.706 ευρώ.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να ενημερώνονται για τα οικογενειακά επιδόματα από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr), και συγκεκριμένα στην  ένδειξη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΓΑ, στην ενότητα «Υπηρεσίες προς το Κοινό», στο πεδίο «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων».

Δείτε επίσης

ΟΑΕΔ: Νέα κοινωφελής εργασία στους Δήμους

 

Check Also

Παράταση της προθεσμίας της υποβολής δηλώσεων Ε9 μέχρι τις 30 Ιουνίου

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε την παράταση της προθεσμίας της υποβολής δηλώσεων ακινήτων Ε9 μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015. Ως αρχική ημερομηνία λήξης της προθεσμίας είχε οριστεί η 31η Μαρτίου. Η παράταση αφορά όλους τους φορολογούμενους οι οποίοι μετέβαλαν την ακίνητη περιουσία τους το 2014 και όσους φορολογούμενους θα πραγματοποιήσουν κάποια μεταβίβαση έως τις ...

a7712e2f91c841f0eb079475d9cb6680fa650add