Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αναδεικνύεται σε True Leader

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αναδεικνύεται σε True Leader
Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη έλαβε την σημαντική διάκριση “True Leader” της Eλληνικής οικονομίας, στον αναγνωρισμένο ομώνυμο θεσμό επιβράβευσης των υγιών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη χώρα μας, που διοργανώνει η ICAP Group.
Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, τιμήθηκε ως μία από τις κορυφαίες Eλληνικές εταιρίες με την υψηλότερη κερδοφορία και με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού, μαζί με άλλες 67 επιχειρήσεις, σε ένα σύνολο 15.000 επιχειρήσεων.
Η σημαντική αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με την παρουσία 300 υψηλόβαθμων Στελεχών, εκπροσώπων της κυβέρνησης, αλλά και κορυφαίων επιχειρηματικών φορέων της χώρας.
Το Βραβείο παρέλαβε o κος Ιωάννης Πατσουράκος, Γενικός Διεθυντής του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη, ο οποίος σε δήλωσή του υπογράμμισε, πως «η διάκριση αυτή αποτελεί επιβράβευση για την αφοσίωση και δέσμευση του προσωπικού και της οικογένειας Διβάνη, στην ανάπτυξη και παροχή κορυφαίων εμπειριών φιλοξενίας, για την ορθότητα των στρατηγικών επιλογών, την αναπτυξιακή πορεία και τη συμβολή στην Eλληνική οικονομία και επιχειρηματικότητα»
Στην μακρόχρονη πορεία του, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη έχει τιμηθεί από τους κορυφαίους φορείς και θεσμούς του κλάδου σε όλο τον κόσμο, για το άριστο επίπεδο φιλοξενίας που προσφέρει. Αυτές οι διακρίσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν τη δέσμευσή του στα υψηλά πρότυπα που θέτει, στο κορυφαίο επίπεδο εξυπηρέτησης, αλλά και στην αφοσίωση των εργαζομένων του, για την παροχή της απόλυτης εμπειρίας διαμονής στους επισκέπτες του.
Σήμερα, 60 χρόνια μετά τη δημιουργία του, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη θεωρείται ένας από τους ισχυρότερους αμιγώς Eλληνικούς Ομίλους στον κλάδο της φιλοξενίας, με το επίπεδο των ξενοδοχείων του να πληροί τα υψηλότερα κριτήρια παγκοσμίως.

Check Also

Ι

Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία (ΙΚΕ) ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Private equity fund Μία ιδιωτική εταιρεία υψηλού κινδύνου που αγοράζει πλειοψηφικές συμμετοχικές ή και όλο το μετοχικό κεφάλαιο μιας επιχείρησης, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά χρηματοοικονομικά προβλήματα. Στη συνέχεια προβαίνει σε αντικατάσταση της διοίκησης της προβληματικής επιχείρησης, αναδιάρθρωση και αναδιοργάνωση αυτής, την εξυγιαίνει και την επαναφέρει στην κερδοφορία ...

a7712e2f91c841f0eb079475d9cb6680fa650add