6ο Πικ Νικ Urban Festival στη Ρωμαϊκή Αγορά

Το ΠΙΚ-ΝΙΚ Urban Festival επιστρέφει για 6η χρονιά
ΠΙΚ-ΝΙΚ και μουσική και σινεμά; Δε χρειάζεται να πας μακριά!

Ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό ραντεβού έρχεται στη Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης και μετατρέπει έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της πόλης σε μοναδικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους για τρεις μέρες.

Από τις 30 Αυγούστου έως τη 1 Σεπτεμβρίου 2017, ο χώρος της Ρωμαϊκής Αγοράς γεμίζει καλάθια και καρό τραπεζομάντηλα και υποδέχεται κατοίκους και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να βιώσουν έναν από τους σημαντικότερους ιστορικούς χώρους της πόλης, με έναν διαφορετικό και σίγουρα αξέχαστο τρόπο.

Ο άξονας του ΠΙΚ – ΝΙΚ Urban Festival είναι ο συνδυασμός μουσικής και σινεμά κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου πικ-νικ, το οποίο όμως κάθε χρόνο επιφυλάσσει εκπλήξεις! Σε διαρκή αναζήτηση για νέες μουσικές φωνές και τάσεις της Θεσσαλονίκης, το ΠΙΚ-ΝΙΚ, παρουσιάζει και φέτος μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά σχήματα της πόλης, ενώ η κάθε ημέρα κλείνει με την προβολή μίας ταινίας στον πιο απροσδόκητο θερινό κινηματογράφο! Από το πρόγραμμα δεν λείπουν και οι προβολές ταινιών μικρού μήκους, που φέτος επιλέγει το Animasyros.

30 Αυγούστου-1 Σεπτεμβρίου
Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης!

Σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης

a7712e2f91c841f0eb079475d9cb6680fa650add