Ντετέκτιβ I.P.I. είναι το πρώτος και μοναδικό γραφείο ιδιωτικών ερευνών στην Ελλάδα που προσφέρει την υπηρεσία ανιχνευτή ψέυδους.

Ντετέκτιβ I.P.I. είναι το πρώτος και μοναδικό γραφείο ιδιωτικών ερευνών στην Ελλάδα που προσφέρει την υπηρεσία ανιχνευτή ψέυδους.

Το γραφείο Ιδιωτικών ερευνών, Ντετέκτιβ IPI έχει γραφεία στο Μαρούσι και την Γλυφάδα, είναι το πρώτο ελληνικό γραφείο ντετέκτιβ που προσφέρει μια τέτοια υπηρεσία, δείχνοντας γιατί είναι ένας από τους πιο συνιστώμενους οργανισμούς έρευνας στην Ελλάδα.

Το γραφείο ντετεκτιβ IPI που ιδρύθηκαν το 1990 στο Σικάγο των ΗΠΑ, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή Phillip Hatzis, τώρα εδρεύει στην Ελλάδα, και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι προσφέρει την υπηρεσία του ανιχνευτή ψεύδους.
Ο Phillip Hatzis είναι πρώην πράκτορας πληροφοριών του αμερικανικό στρατό και ιδιοκτήτης του γραφείου International Private Investigators, Ντετεκτιβ IPI.
O Phillip Hatzis είναι Ιδιωτικός Ερευνητής, Σύμβουλος Ασφάλειας – Έρευνας και πτυχιούχος του AMU, American Military University, West Virginia.
Mε εξειδίκευση σε:
Business Intelligence, Intelligence Collection, Intelligence Analysis, Counterintelligence, Terrorism and Counter-terrorism,
Criminal Intelligence, Cyber Warfare, Interrogation.

Υπηρέτησε τέσσερα χρόνια μόνιμος στον Αμερικάνικο στρατό με συμμετοχή στην επιχείρηση ‘Ασπίδα της Ερήμου’ και ‘Καταιγίδα της Ερήμου’ με βαθμό Specialist σε ειδική μονάδα συλλογής πληροφοριών.

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών που έχει κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι είναι το μοναδικό γραφείο ντετέκτιβ στην Ελλάδα που προσφέρει υπηρεσία ανιχνευτή ψεύδους. Το νέο εργαλείο του γραφείου IPI είναι ένα σημαντικό όπλο για τους πελάτες που επιθυμούν να μάθουν την αλήθεια σε όλες τις πτυχές των ερευνών.

Η εισαγωγή της υπηρεσίας ανίχνευσης ψεμάτων παρέχει στους πελάτες σημαντικό εργαλείο για τις έρευνές τους. Η υπηρεσία του ανιχνευτή ψεύδους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξακριβώσει την ειλικρίνεια ενός πελάτη, μάρτυρα ή ενός συντρόφου.

Το γραφείο ντετέκτιβ IPI εισήγαγε την υπηρεσία, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να μάθουν την αλήθεια σε περιπτώσει όπως συμπεριλαμβανομένων ατυχημάτων και ασφαλιστικών αξιώσεων, για να δουν αν αυτές οι αξιώσεις είναι δόλιες. Οι πελάτες μπορούν να εξοικονομήσουν πολλά χρήματα, υποβάλλοντας τον ενάγοντα που είναι ύποπτος σε ένα τεστ αλήθειας.

Άλλες πτυχές όπου το νέο εργαλείο του γραφείου ιδιωτικών ερευνών IPI μπορεί να ωφελήσει τους πελάτες περιλαμβάνουν:

Εάν ένας σύντροφος σε σχέση ή γάμο κατηγορείται για απιστία ή διγαμία, τότε η υπόθεση θα μπορούσε να επιλυθεί πιο γρήγορα με τον τεστ της αλήθεις παρά μέσω μιας μακράς έρευνας

Κλοπή στο χώρο εργασίας.

Η κλοπή στο χώρο εργασίας αυξάνεται. Όταν υπάρχει υπάλληλος που κλέβει από μια εταιρεία, μπορεί να την θέσει σε οικονομικό κίνδυνο. Ένα τεστ αλήθεις μπορεί να μειώσει τη διάρκεια μιας έρευνας και να μειώσει οποιαδήποτε περαιτέρω πιθανή απώλεια εντοπίζοντας γρήγορα τον ένοχο.

Η νέα υπηρεσία μπορεί να συντομεύσει μια έρευνα και να εξοικονομήσει χρήματα των πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το γραφείο ιδιωτικών έρευνων IPI και την υπηρεσία του ανιχνευτή ψεύδους, επισκεφθείτε το www.ipi-detective.gr

 

a7712e2f91c841f0eb079475d9cb6680fa650add