Πως θα αυξήσετε την κερδοφορία της ιστοσελίδας σας

Πολλοί επιχειρηματίες αλλα και επαγγελματίες marketers δεν λαμβάνουν υπόψη ότι ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες που θα μετατρέψουν τελικά έναν απλό επισκέπτη του website σας σε πελάτη είναι το υψηλής ποιότητας οπτικό περιεχόμενο.

Σίγουρα το εξαιρετικό περιεχόμενο, η χρήση των σωστών CTAs και η υψηλής ποιότητας φωτογραφίες συντελούν στην σημαντική αύξηση των πωλήσεων σας.

Όμως για να εκτοξέυσετε πραγματικά τις πωλήσεις σας χρειάζεστε κάτι πολύ παραπάνω. Μια παρουσίαση που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του επισκέπτη της ιστοσελίδας σας και βήμα βήμα θα τον οδηγήσει πολύ γρήγορα στην τελική αγορά του προϊόντος σας.

Πως; Πάμε να δούμε μαζί παρακάτω πως θα αυξήσετε την κερδοφορία της ιστοσελίδας σας.

Χρησιμοποιήστε διαδραστικό περιεχόμενο:

Η χρήση διαδραστικού περιεχομένου στο website σας θα έχει πολλαπλά και σημαντικά οφέλη. Τα infographics, που πλέον άνω του 48% των ιστοσελίδων και eshop χρησιμοποιεί, και με συνεχή αυξητική τάση, θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον του επισκέπτη που για πρώτη φορά γνωρίζει το brand σας ή ένα νέο προϊόν.

Στη συνέχεια οι διαγωνισμοί μέσα στον ιστότοπό σας θα κάνουν τον επισκέπτη σας να μπει στη διαδικασία να θελήσει να αγοράσει τα προϊόντα σας.

Τέλος με τη χρήση των ebook που θα λάβει ο επισκέπτης σας με τη συμπλήρωση μιας φόρμας με το email του θα σας δώσει τη δυνατότητα να πετύχετε δύο πράγματα ταυτόχρονα:
-Να ενημερώσετε πολύ πιο αναλυτικά τους υποψήφιους αγοραστές σας μέσω του ebook για το ποιες ανάγκες εξυπηρετούν τα προϊόντα σας, γιατί διαφέρουν από άλλα αντίστοιχα, και γιατί εν τέλει να τα αγοράσει κάποιος.

-Να κάνετε μια προσωποποιημένη προσφορά στον επισκέπτη και λήπτη του ebook που θα ικανοποιεί τις δικές του ανάγκες και άρα θα είναι πολύ πιο εύκολο να τον πείσετε να αγοράσει αυτό που του προσφέρετε.

Ενσωματώστε video στις landing pages:

Μια landing page στην οποία θα προσθέσετε video θα αυξήσει κατα 50-53 φορές την επισκεψιμότητα σας. Μην ξεχνάμε επίσης πως όλες οι έρευνες δείχνουν ότι τα άρθρα ή τα blog post που περιέχουν και video εκτός από κείμενο παρουσιάζουν εκπληκτική άνοδο στην επισκεψιμότητά τους καθώς και στο conversion rate τους. Εκτός αυτού παρατηρούμε ότι στις landing pages ή τα post που υπάρχει video ο χρόνος παραμονής των επισκεπτών είναι ιδιαίτερα υψηλός όπως και το ποσοστό των επισκεπτών που προχωρούν σε μια περαιτέρω ενέργεια όπως η αγορά ή η συμπλήρωση φόρμας ενδιαφέροντος.

Στοχεύστε την κατάλληλη αγορά με το κατάλληλο προϊόν:

Για να έχετε υψηλό conversion rate στο website σας βεβαιωθείτε ότι στοχεύετε την κατάλληλη αγορά με το σωστό τρόπο. Για να γίνει αυτό πρέπει να έχετε κάνει πρώτα μια λεπτομερή ανάλυση του ανταγωνισμού σας, να δείτε που βρίσκεστε, πόσο καλά ανταποκρίνεται το προϊόν σας στις ανάγκες και τη ζήτηση της αγοράς, τί μερίδιο αγοράς έχουν οι ανταγωνιστές σας, κλπ. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε την κατάλληλη στρατηγική, βασισμένη σε υπαρκτά στοιχεία που θα σας επιτρέψει να απογειώσετε το conversion rate του ιστοτοπου σας.

Ένα eshop ή ιστοσελίδα λοιπόν για να είναι επιτυχημένα πρέπει να έχει υψηλή επισκεψιμότητα, πωλήσεις και κερδοφορία. Εμείς στην WEBONE σας εγγυόμαστε με την πολυετή μας εμπειρία και τα εξειδικευμένα μας στελέχη ακριβώς αυτό, ιστοσελίδες που θα ανεβάσουν στην κορυφή της πωλήσεις σας και θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Θέλετε να μάθετε πως;

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για την κατασκευή των ιστοσελίδων σας που θα έχει επιτυχία και κερδοφορία.

a7712e2f91c841f0eb079475d9cb6680fa650add