iSpring Suite 11

Το νέο iSpring Suite 11 ενισχύει τις μαθησιακές εμπειρίες και επιταχύνει τη δημιουργία των μαθημάτων

iSpring Suite 11: Δημιούργησε εξατομικευμένες μαθησιακές εμπειρίες εξαιρετικά γρήγορα και χωρίς προβλήματα

Alexandria, VA — 1 Σεπτεμβρίου 2022 – Η iSpring Solutions Inc., ένας παγκοσμίου φήμης προμηθευτής λογισμικού και υπηρεσιών eLearning, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου iSpring Suite 11. Το εργαλείο θα επιτρέψει στους δημιουργούς περιεχομένου να σχεδιάσουν ακόμη πιο εντυπωσιακά ηλεκτρονικά μαθήματα με νέες δυνατότητες προσαρμογής, χειροποίητους χαρακτήρες και τοποθεσίες, επιλογές ταχύτητας του προγράμματος αναπαραγωγής και ένα κορυφαίο στη βιομηχανία περιβάλλον εργασίας χρήστη. 

Το iSpring Suite είναι μια ολοκληρωμένη εργαλειοθήκη συγγραφής που επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν επαγγελματικό περιεχόμενο eLearning, δηλαδή διαδραστικά μαθήματα, κουίζ, εκπαιδευτικά βίντεο, παιχνίδια ρόλων, ηλεκτρονικά βιβλία συμβατά με SCORM και αλληλεπιδράσεις, γρήγορα και χωρίς να απαιτούνται τεχνικές δεξιότητες ή γνώσεις πληροφορικής. Διαθέτει επίσης μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη στοιχείων και προτύπων και έναν διαδικτυακό χώρο στον οποίο οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν το περιεχόμενο, να το επεξεργάζονται μαζί με την ομάδα τους και να το μοιράζονται με τους ενδιαφερόμενους για αναθεώρηση και έγκριση. 

Το εργαλείο αυτό είναι πλήρως συμβατό με το iSpring Learn LMS, μια διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης που υπερβαίνει την τυπική παροχή κατάρτισης και βοηθά τις εταιρείες να μετασχηματίσουν την επιχείρησή τους. Το περιεχόμενο που δημιουργείται με το iSpring Suite μπορεί επίσης να εξαχθεί εύκολα σε περισσότερα από 150 από τα πλέον δημοφιλή LMS, όπου θα εμφανίζεται στην εντέλεια και θα παρέχει στατιστικά στοιχεία αναφορικά με την εκμάθηση. 

Το νέο iSpring Suite 11 διαθέτει ένα σύγχρονο, εξαιρετικά διαισθητικό περιβάλλον εργασίας και πρόσθετα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν πιο εξατομικευμένες μαθησιακές εμπειρίες και στους εκπαιδευόμενους να μελετούν με τον δικό τους ρυθμό: 

Νέες δυνατότητες εξατομίκευσης. Οι σχεδιαστές εκπαιδευτικού περιεχομένου μπορούν να δημιουργούν μαθήματα σύμφωνα με την ταυτότητα της εταιρείας, να ορίζουν τα χρώματα και τις διαβαθμίσεις του προγράμματος αναπαραγωγής, να στρογγυλεύουν τα κουμπιά και να χρησιμοποιούν γραμματοσειρές που έχουν κατεβάσει. Τώρα, μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν ένα από τα πέντε νέα πρότυπα του προγράμματος αναπαραγωγής μαθημάτων και να δημιουργήσουν τις δικές τους προεπιλογές μία φορά και, στη συνέχεια, να επιλέξουν απλώς αυτή την προεπιλογή αντί να δημιουργούν νέα μαθήματα από την αρχή. 

Νέα εμφάνιση των διαδραστικών παιχνιδιών ρόλων. Τα παιχνίδια ρόλων του iSpring Suite 11 έχουν νέα εμφάνιση και κινούμενα σχέδια. Οι απαντήσεις των εκπαιδευόμενων δεν εξαφανίζονται όπως πριν, αλλά μετακινούνται στην οθόνη. Αυτό επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους να παρακολουθούν καλύτερα την εξέλιξη του εκπαιδευτικού τους σεναρίου, δηλαδή πώς οι επιλογές των απαντήσεων επηρεάζουν τον διάλογο. 

Χαρακτήρες που έχουν ζωγραφιστεί στο χέρι. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκδόσεις, το iSpring Suite 11 επιτρέπει στους εκπαιδευτές να δημιουργούν παιχνίδια ρόλων με χαρακτήρες και τοποθεσίες που έχουν σχεδιαστεί στο χέρι από επαγγελματίες της iSpring. Υπάρχουν 5 έτοιμοι χαρακτήρες με πολλαπλές εικόνες των συναισθημάτων τους, ενώ ετοιμάζονται και άλλοι. 

Επιλογές ταχύτητας του προγράμματος αναπαραγωγής. Το iSpring Suite 11 εισάγει μια νέα λειτουργία που βασίζεται σε αιτήματα χρηστών και επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους να επιλέγουν την ταχύτητα αναπαραγωγής του μαθήματος. Υπάρχουν πλέον 5 επιλογές ταχύτητας αναπαραγωγής, από 0,75 έως 2x. Οι υπεύθυνοι των μαθημάτων είναι σε θέση να αποφασίσουν αν θα ενεργοποιήσουν αυτή την επιλογή για τους εκπαιδευόμενους τους.

“Το iSpring Suite 11 εστιάζει στην πιο ουσιαστική πτυχή της διαδικτυακής μάθησης – στην εκπαιδευτική εμπειρία. Με αυτή τη νέα έκδοση, οι δημιουργοί μαθημάτων έχουν άπειρες επιλογές για να προσαρμόσουν τον τρόπο εμφάνισης και προβολής του περιεχομένου τους”, λέει ο Michael Keller, Υπεύθυνος eLearning της iSpring. “Οι freelancer σχεδιαστές εκπαιδευτικού περιεχομένου μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικές προεπιλογές για κάθε έναν από τους πελάτες τους. Οι ειδικοί σε θέματα Μάθησης και Ανάπτυξης μπορούν να σχεδιάζουν εκπαιδευτικά προγράμματα σύμφωνα με την ταυτότητα του εμπορικού τους σήματος. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενσωματώσουν χειροποίητους χαρακτήρες για να παρακινήσουν τους μαθητές τους και να εξηγήσουν νέα θέματα με πιο συναρπαστικό τρόπο. Όλοι θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν ακόμα πιο εντυπωσιακή ηλεκτρονική μάθηση με το iSpring Suite 11!”

Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα

Το iSpring Suite 11 είναι διαθέσιμο σε 9 γλώσσες και το παράθυρο του προγράμματος αναπαραγωγής μαθημάτων διατίθεται σε 13 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ισπανικών, των κινεζικών και των ιαπωνικών. Μπορείς να το κατεβάσεις από τον ιστότοπο της iSpring και να το χρησιμοποιήσεις με μια πλήρως λειτουργική δοκιμαστική έκδοση για 14 ημέρες. Η τρέχουσα τιμή του εργαλείου eLearning είναι 770 $/έτος για το βασικό πρόγραμμα και 970 $/έτος για το προηγμένο πρόγραμμα.

 

Αυτή η έκδοση εισάγει επίσης ένα νέο ειδικό πρόγραμμα τιμολόγησης για ελεύθερους επαγγελματίες, εκτός από ειδικές τιμές για ακαδημαϊκά ιδρύματα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και κυβερνητικές υπηρεσίες. Μπορείς να βρεις τις αναλυτικές τιμές στη διεύθυνση: www.ispring.com/pricing.

a7712e2f91c841f0eb079475d9cb6680fa650add