Καταχώρηση ψευδώνυμου συγγραφικών δημιουργημάτων

 

              JULLIETA DANKAKI
Σήμερα την 16/09/2020 ανακοινώνεται και κατοχυρώνεται το ψευδώνυμο “JULLIETA DANKAKI ” ως υπογραφή συγγραφικών και ποιητικών δημιουργηματων και απαγορεύεται η οικειοποίηση αυτού από οποιοδήποτε, πλην του δημιουργού του.
Η JULLIETA DANKAKI είναι ένα αναπόσπαστο μέρος του εαυτού μου, το οποίο έχει καλλιεργήσει την ψυχή μου καταγράφοντας βιώματα υπαρκτά και μη υπαρκτά μέσα από την ενσυναίσθηση.
Έχοντας την πάντα στο πλευρό μου, για τους άλλους ήταν πάντα η ήρεμη δύναμη εντυπωσιάζοντας τους με την ισχυρή της παρουσία μέσα στην καλλιτεχνική της φύση.
Ως αντισυμβατική με αλάνθαστο ένστικτο, ακολουθούσε την διαίσθηση της και παράλληλα με εκείνη βοηθούσε τους άλλους, οι οποίοι συνήθως την είχαν ως ιδανικό πρότυπο.
Γύρω στην ηλικία των είκοσι, ήρθε και ξεκίνησε να γράφει ποιήματα που αφορούσαν καταστάσεις που έζησε ή που την προβλημάτισαν οι οποίες την παρακινησαν να αξιοποιήσει την δημιουργική της γραφή.
Οι πηγές έμπνευσης της είναι οι προσωπικές μου ιστορίες και κοινωνικά θέματα τα οποία προέρχονται από τραγούδια, ταινίες, βιβλία, τηλεοπτικές σειρές και spoken audio poems.
Οι προσωπικές μου ιστορίες συνήθως είναι αυτό που έχω ζήσει στο οποίο στην στιγμή που το ζούσα, δεν μπορούσα με τίποτα να το πιστέψω, μη μπορόντας να δώσω σε αυτό καμία λογική εξήγηση.
Μία προσωπική μου ιστορία είναι όταν κάθε καλοκαίρι πήγαινα διακοπές σε ένα συγκεκριμένο μέρος, στο οποίο όταν εκεί κάτι με φόβιζε, πάντα την επόμενη χρονιά ως δια μαγείας εξαφανιζόταν, λες και εκεί υπήρχε για μένα ένα φύλακας άγγελος που με προστάτευε.
Ένα κοινωνικό θέμα που την είχε προβληματίσει ήταν πως ένα χαρούμενο άτομο που έδινε θετική ενέργεια στους άλλος και ήταν πάντα χαμογελαστό και πρόσχαρο, επιλέγει να δώσει ένα τέλος στην ζωή του αφήνοντας πίσω του ένα “Γιατί;” και ένα “Πως δεν το κατάλαβε κάνεις ότι υπέφερε;”
Το περιεχόμενο τους όσο των προσωπικών μου ιστοριών τόσο και των κοινωνικών θεμάτων χαρακτηρίζεται μέσα από ένα συμβολικό τρόπο συνδυασμένο με την δικιά της οπτική γωνία.
Ο σκοπός τους είναι να εξηγήσει τι ακριβώς σκέφτεται ή αισθάνεται ένα άτομο που βιώνει ή βιώσε μια κατάσταση είτε ευχάριστη είτε δυσάρεστη, δίνοντας την δικιά της εξήγηση στην οποία αναφέρουν για ποιους λόγους το οδήγησε μέσα σε αυτήν.
Επομένως, τα ποιήματα της JULLIETAS DANKAKI είναι βιώματα ενσυναίσθησης, όπου τα βιώματα είναι οι προσωπικές μου ιστορίες και η ενσυναισθηση είναι ότι βάζω τον εαυτό μου στην θέση του άλλου.
                                   Η δημιουργός της,
                                  JULLIETA DANKAKI

Check Also

iSpring Solutions

Η iSpring Solutions Inc. εγκαινιάζει το QuizMaker 11

Η iSpring Solutions Inc., παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του λογισμικού και των υπηρεσιών ηλεκτρονικής μάθησης, παρουσίασε το iSpring QuizMaker 11, ένα βολικό, λειτουργικό και εύκολο στην εκμάθηση εργαλείο δημιουργίας κουίζ με διαισθητικό περιβάλλον εργασίας. Δημιουργήστε διαδραστικά κουίζ και ερωτηματολόγια HTML5 και SCORM για να δημοσιεύσετε στο Διαδίκτυο ή σε ένα LMS.   Είναι δυνατή η ...

a7712e2f91c841f0eb079475d9cb6680fa650add