Κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία: Τα μυστικά για να απογειώσετε τις κρατήσεις σας

Ο τουριστικός κλάδος στην Ελλάδα αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ελληνικής οικονομίας και όχι άδικα. Εκατομμύρια τουρίστες επισκέπτονται κάθε χρόνο τη χώρα μας και κάθε ξενοδοχειακή μονάδα θέλει να έχει το δικό της μερίδιο πελατών από αυτή την μεγάλη τουριστική αγορά. Σε μια ψηφιακή εποχή λοιπόν στην οποία πολύ δυναμικά εισέρχεται ο τουριστικός κλάδος η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας μπορεί να γίνει το απόλυτο κερδοφόρο εργαλείο για εσάς, ένα εργαλείο που θα σας εξασφαλίσει υψηλή κερδοφορία και πρόσβαση σε μια πολύ μεγάλη βάση δυνητικών πελατών.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία – Δείτε ποια είναι εκείνα τα δομικά στοιχεία που θα ξεχωρίσουν την ιστοσελίδα σας απο τον ανταγωνισμό και θα σας κάνουν να πετύχετε μεγάλα κέρδη

Ας τα δούμε μαζί παρακάτω.

Φωτογραφίες πολύ υψηλής ευκρίνειας:

Αν κάποιος θέλει να γνωρίσει το ξενοδοχείο σας πριν κάνει κράτηση το πρώτο πράγμα που θα κάνει θα ειναι να κοιτάξει προσεκτικά τις φωτογραφίες του ξενοδοχείου σας. Αυτές λοιπόν πρώτα απ ολα θα πρέπει να είναι υψηλής ευκρίνειας, με πολύ καλή φωτεινότητα και άριστη επεξεργασία. Για να δείτε όμως τις κρατήσεις σας να απογειώνονται δεν φτάνει μόνο η ποιότητα των εικόνων σας αλλά θα πρέπει να μπείτε στο μυαλό και την ψυχολογία του πελάτη σας. Δηλαδη; Σκεφτείτε το εξής, αν θέλατε να κλείσετε ένα δωμάτιο σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει τι εικόνες θα θέλατε να δείτε; Ψυχρές και απρόσωπες, ή εικόνες που θα σας κάνουν να ονειρευτείτε τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο αυτό;; Φωτογραφίστε τους χώρους σας στο φώς του ηλιου, δοκιμάστε διάφορες γωνίες
λήψης, βάλτε χρώματα και φαντασία και κερδίστε όλο και περισσότερους επισκέπτες που θα σας λατρέψουν!!

Δημιουργήστε μια ξεκάθαρη σελίδα προσφορών για τα δωμάτια σας:

Έχετε κερδίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας και τώρα ήρθε η ώρα να δουν τις τιμές του ξενοδοχείου σας. Άρα θα πρέπει πολύ εύκολα στο μενού αλλα και σε πολύ εμφανή σημείο μέσα στην ιστοσελίδα σας να βρουν το κουμπί

“ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ” .

Άμεσο, απλό και πολύ αποτελεσματικό. Κάνοντας κλικ στο κουμπί αυτό ο επισκέπτης σας θα πρέπει να οδηγείται σε μια σελίδα όπου θα περιγράφονται τα δωμάτια λεπτομερώς, θα υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες κράτησης, οι τιμές και όλα όσα χρειάζεται ο πελάτης σας να γνωρίζει. Μια καλά σχεδιασμένη σελίδα προσφορών με λεπτομερή δομή, κείμενα και φωτογραφίες φτιαγμένα από επαγγελματίες θα αυξήσει πολύ την αξιοπιστία και την αναγνωρισιμότητα του ξενοδοχείου σας, τις κρατήσεις σας και τα έσοδα σας.

Βάλτε τα chatbox στη ζωή σας.

Ο επισκέπτης σας έχει μπει στη σελίδα κρατήσεων, βρίσκει όλες τις πληροφορίες που του χρειάζονται και όμως εξακολουθεί να έχει κάποιες απορίες. Εδώ πολύ σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της κράτησης θα παίξει το chatbox. Τι είναι το chatbox? Είναι μια εφαρμογή όπως το messenger όπου ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή χρειαστεί κάτι να ρωτήσει έναν εξειδικευμένο υπάλληλό σας και να λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες που επιθυμεί. Αυτό έχει τριπλό όφελος, πρώτον αυξάνει κατακόρυφα το conversion της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου σας μια και αφαιρείτε έτσι οποιοδήποτε εμπόδιο ή δισταγμό έχει ο επισκέπτης σας να κάνει τελικά την κράτηση. Δεύτερον αυξάνει πάρα πολύ την εμπιστοσύνη του επισκέπτη προς το ξενοδοχείο σας γιατί καταλαβαίνει πως αν έχει άμεση ανταπόκριση σε ότι χρειάζεται κατά την διάρκεια της κράτησης του δωματίου, την ίδια άμεση και φιλική εξυπηρέτηση θα λάβει και κατά την διαμονή του στο ξενοδοχείο σας. Τρίτον ο επισκέπτης αυτός δε θα διστάσει να συστήσει το ξενοδοχείο και στους φίλους του χάρη στην άμεση εξυπηρέτηση σας, κάτι που σημαίνει πολύ αυξημένες μελλοντικές πωλήσεις.

Κατασκευή ιστοσελίδων στη Θεσσαλονίκη από την WEBONE ελάτε μαζί μας[

Δώστε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την περιοχή,τη συγκοινωνία κλπ με άμεσο και απλό τρόπο.

Η διαμονή σε ένα ξενοδοχείο δεν έχει να κάνει μόνο με τη διανυκτέρευση κι αυτό είναι όλο αλλά αποτελεί σημαντικό κομμάτι μιας ευρύτερης τουριστικής εμπειρίας. Θα πρέπει δηλαδή ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας να μπορεί να βρει εύκολα, γρήγορα και απλά όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να έρθει στο ξενοδοχείο σας. Όλα τα μέσα μεταφοράς, κτελ, αεροδρόμια με διευθύνσεις και αποστάσεις taxi τοπικά διαθέσιμα, εστιατόρια, αξιοθέατα, παραλίες, δραστηριότητες, κλπ. Είναι πολύ σημαντικό ο επισκέπτης σας να έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να διαμορφώσει το πρόγραμμα του, τις δραστηριότητες του και να είναι ευχαριστημένος απο τη διαμονή του στο ξενοδοχείο σας. Κι αυτό γιατί η διαμονή ειναι μια ολιστική τουριστική εμπειρία κι όσο καλύτερα οργανωμένη είναι τόσο πιο αυξημένες μελλοντικές κρατήσεις θα έχετε.

Αξιοποιήστε τα πολλαπλά οφέλη που σας προσφέρει το content marketing.

Το content marketing, ειδικά μετά τις τελευταιες αναβαθμίσεις του αλγόριθμου καθώς και τις ακόμα πιο μεγάλες επερχόμενες αλλαγές που επιφυλάσσει η Google,αποτελεί πλέον τον πυρήνα της διαδικτυακής προώθησης του ξενοδοχείου σας. Το ποιοτικό content σχεδιασμένο απο επαγγελματίες και με ενσωματομένο seo θα προσελκύσει στην ιστοσελίδα σας ακριβώς τον ιδανικό επισκέπτη για εσάς την καταλληλότερη στιγμή. Παράλληλα θα σας χαρίσει την κορυφή της κατάταξης της Google καθώς το σημαντικότερο πλέον στην ιστοσελίδα σας είναι το να προσφέρετε στους πελάτες σας content πολύ υψηλής ποιότητας με πελατοκεντρική προσέγγιση που κύριο στόχο θα έχει να ωφελεί και να βοηθά τους υποψήφιους πελάτες σας. Με λίγα λόγια customer-centric content ίσον πολύ αυξημένες κρατήσεις και εταιρική αναγνωρισιμότητα.

Γιατί το Content Marketing είναι σημαντικό για την επιχείρησή σας

Αυτά και πολλά ακόμα στοιχεία θα συνθέσουν μια άκρως επιτυχημένη και κερδοφόρα ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο σας.

Θέλετε να μάθετε πως η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας θα εκτοξέυσει τις κρατήσεις και την κερδοφορία σας 365 μέρες το χρόνο;

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς της WEBONE και μάθετε το πως με ένα τηλεφώνημα. Επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τη νέα σας επιτυχημένη ιστοσελίδα.

a7712e2f91c841f0eb079475d9cb6680fa650add